Hydraulisch levelsysteem camper

Hydraulisch levelsysteem camper met professionele inbouw

Hydraulisch levelsysteem voor uw camper camper, de voor en nadelen op een rij.

Een hydraulisch camper levelsyteem of hydraulische steunpoten voor een camper geven u veel comfort onderweg. Met één druk op de knop stelt u camper zich eenvoudig en automatisch waterpas. De camper schommelt niet meer en ongelijke plaatsen zijn geen punt. U staat en slaapt altijd goed! Het nadeel van extra gewicht word weggenomen door toepassing van een aluminium systeem dat slechts 50kg weegt. Dit is inclusief de hydraulische unit.

Hoe werkt dit systeem?

Het hydraulisch levelsysteem voor de camper bestaat uit 4 steunpoten met hydraulische cilinders, een hydrauliekunit en een bedieningspaneel via digitaal touch screen. Of bedien het volledige levelsysteem via uw smartphone. Bij aankomst op uw camperplaats of camping laat u bij draaiende motor het systeem waterpas stellen. De steunpoten worden door oliedruk vanuit de unit gestuurd en werken tot de camper waterpas staat. Het systeem is beschikbaar voor campers tot 30 ton. De meeste systemen die wij monteren hebben cilinders die per stuk 2 ton belasting mogen hebben.

Wat kost inbouw van een hydraulisch levelsyteem voor uw camper? 

Omdat we het systeem al vaker ingebouwd hebben weten we hoe lang we er over doen en wat de kosten zijn voor het geheel. U krijgt op dit systeem 2 jaar volledige garantie.

Kom bij ons langs voor een indruk van ons bedrijf en we bespreken bij een kop koffie vrijblijvend de mogelijkheden. Bel 085-4019880

Hydraulisch levelsysteem camper tot 9 m lengte inclusief inbouw totaalprijs €5200,-

Verschillende passtukken zijn soms nodig, prijzen hiervan varieren van €150,- tot €320,-

Ga direct naar:

  • Heldere afspraken - advies op maat

  • Altijd overleg vóór reparatie

  • Monteurs vol passie, vakkennis en interesse

  • Ruime werkplaats - modernste apparatuur

  • Flexibel - 24/6 of klaar terwijl u wacht