Hydraulisch levelsysteem camper

Hydraulisch levelsysteem camper met professionele inbouw

HPC Hydraulisch levelsysteem voor uw camper camper, de voor en nadelen op een rij.

Een hydraulisch camper levelsyteem of hydraulische steunpoten voor een camper geven u veel comfort onderweg. Met één druk op de knop stelt u camper zich eenvoudig en automatisch waterpas. De camper schommelt niet meer en ongelijke plaatsen zijn geen punt. U staat en slaapt altijd goed! Het nadeel van extra gewicht word weggenomen door toepassing van een aluminium systeem dat slechts 50kg weegt. Dit is inclusief de hydraulische unit.

Waarom HPC en niet E&P? 

Vaak krijgen we de vraag of we ook E&P systemen inbouwen. Dat doen we helaas niet. We hebben gekozen voor HPC omdat dit een Nederlands product is, perfecte service en garantie verleent, iets lichter en zeer betrouwbaar is, de bediening is vele malen moderner en doorontwikkeld en het inbouwgemak is groter. Net als het E&P systeem is er ook een volledige koppeling met VB full-air suspension luchtvering te realiseren.

Hoe werkt dit systeem?

Het HPC hydraulisch levelsysteem voor de camper bestaat uit 4 steunpoten met hydraulische cilinders, een hydrauliekunit en een bedieningspaneel via digitaal touch screen. Of bedien het volledige levelsysteem via uw smartphone. Bij aankomst op uw camperplaats of camping laat u bij draaiende motor het systeem waterpas stellen. De steunpoten worden door oliedruk vanuit de unit gestuurd en werken tot de camper waterpas staat. Het systeem is beschikbaar voor campers tot 30 ton. De systemen die wij monteren hebben cilinders die per stuk 3 ton belasting mogen hebben.

Wat kost inbouw van een HPC hydraulisch levelsyteem voor uw camper? 

Omdat we het systeem al vaker ingebouwd hebben weten we hoe lang we er over doen en wat de kosten zijn voor het geheel. U krijgt op dit systeem 2 jaar volledige garantie.

HPC hydraulisch levelsysteem camper tot 9 m lengte inclusief inbouw prijs €6440,-

Bevestiging van de telescoop poten verschilt per model, meerprijzen:

Fiat Ducato met alko chassis €130,-,
Fiat Ducato met bladveren chassis €200,-,
Mercedes Benz Sprinter Alko chassis €189,-,
Mercedes Sprinter bladveren chassis €230,-

Voordelen:

Ga direct naar:

  • Heldere afspraken - advies op maat

  • Altijd overleg vóór reparatie

  • Monteurs vol passie, vakkennis en interesse

  • Ruime werkplaats - modernste apparatuur

  • Flexibel - 24/6 of klaar terwijl u wacht

X