APK

APK keuring

APK, veiligheid voorop!

De APK keuring is er voor meer veiligheid op de weg en bescherming van mens en milieu. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto moet deze jaarlijks of tweejaarlijks gekeurd worden. Hierbij worden volgens de regels die het RDW maakt alle aspecten van uw auto gecontroleerd. Wilt uw bekijken hoe een APK in het echt uitgevoerd word. Vraag dan of u mee mag kijken in onze werkplaats te Barneveld. We leggen alles uit terwijl u geniet van een kopje koffie!

APK reparatiepunten

Als wij bij de APK gebreken of afkeurpunten constateren, informeren wij u direct. Wij doen dan vooraf prijsopgave over de kosten om uw auto APK-klaar te maken. Bij akkoord repareren we dezelfde dag nog, u bent uw auto dan maar één dag kwijt.

APK en onderhoud

U kunt u het keuringsmoment ook combineren met onderhoud of reparatie. Een APK keuring is een graadmeter voor de (milieu)technische toestand van uw auto of camper. Onderhoud van de motor zoals motorolie en filters vervangen zit niet bij de keuring in. Om uw auto in topconditie te houden is er dus ook onderhoud nodig. Informeer naar de kosten voor normaal onderhoud, direct prijsopgave!

Op www.rdw.nl vind u alle informatie met betrekking tot de keuring en regelgeving. Vul bij voertuiggegevens raadplegen uw kenteken in en zie direct wanneer uw auto weer APK nodig heeft.

Ga direct naar:

  • Heldere afspraken - advies op maat

  • Altijd overleg vóór reparatie

  • Monteurs vol passie, vakkennis en interesse

  • Ruime werkplaats - modernste apparatuur

  • Flexibel - 24/6 of klaar terwijl u wacht

X