Tuning en performance Lexus

Tuning en performance Lexus Barneveld

Lexus en Toyota in Barneveld

Laat het onderhoud aan uw Lexus en Toyota nu lokaal uitvoeren! Monteurs van Ventura Carservice kennen deze 2 topmerken door ervaring en training. Om van uw betrouwbare Japanse auto te genieten is degelijk onderhoud noodzakelijk.

Toyota

Ook de betrouwbaarste auto ter wereld heeft onderhoud nodig. Voor Toyota’s tot 3 jaar gebruiken wij op verzoek originele onderdelen, in combinatie met ons uurtarief kunnen wij u scherp geprijsd onderhoud aanbieden.
Is uw Toyota 3 jaar of ouder? Of kan het onderhoud wel wat goedkoper? Wij kopen slim onderhoudsdelen voor uw Toyota in, en daar profiteert u van. Er zijn goede/goedkopere alternatieve onderdelen verkrijgbaar, samen met u bekijken we wat de beste oplossing is!

Lexus

Als u premium rijd, verwacht u ook premium onderhoud. Wij verzorgen het complete pakket: Haal-en brengservice, gratis leenauto, en perfect uitgevoerd onderhoud. Met originele Lexus onderdelen. Voor, laten we zeggen, een Ventura prijs.

Bent u in het bezit van een Lexus in regio Barneveld, neem dan contact op voor informatie.

Lexus IS-F  en RC-F performance

Speciaal voor de liefhebbers en sportieve rijder. De geweldige 5.0 V8 in beide sportmodellen heeft al behoorlijke spierballen. Chiptuning voor de IS-F en RC-F is tot op heden geen succes gebleken. Mechanische tuning in de vorm van uitlaatspruitstukken en een luchtfilter op maat leveren echter zeker vermogenswinst op. Ventura Carservice is exclusief dealer in Nederland van Sikky Manufacturing USA en leverancier van K&N luchtfiltersystemen. Benieuwd naar de resultaten op de testbank? Bel of kom langs met uw IS-F.

Ga direct naar:

  • Heldere afspraken - advies op maat

  • Altijd overleg vóór reparatie

  • Monteurs vol passie, vakkennis en interesse

  • Ruime werkplaats - modernste apparatuur

  • Flexibel - 24/6 of klaar terwijl u wacht

X