Over Ventura

Over Ventura

Welkom bij Ventura Carservice!

Mijn naam is Benjamin Koelewijn. Ik ben de eigenaar van Ventura Carservice en Ventura Camperverhuur. Met werkervaring bij de dealer en de universeelgarage heeft de autotechniek weinig geheimen voor mij. Sinds 2005 ben ik werkzaam als monteur en volg jaarlijks diverse trainingen in de autotechniek. Dit om bij te blijven met moderne technieken als hybride en de nieuwste communicatiesystemen in uw auto. Door de combinatie van werkplaats en camperverhuur zijn wij ook het adres voor onderhoud aan uw camper

Mijn werk is mijn hobby en oldtimers hebben een speciaal plekje in mijn monteurshart. Kennis en apparatuur om klassiekers en oldtimers te onderhouden verdwijnen langzamerhand. Ik zet me graag in om deze kennis te behouden en toe te passen in de werkplaats. Kom gerust langs om uw oldtimer te showen!

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, iedere klus aan uw auto, camper of oldtimer nemen wij met enthousiasme aan. Onze speerpunten zijn een scherp werkplaatstarief, perfecte service en persoonlijke aandacht voor u en uw voertuig.

Mogen wij u binnenkort verwelkomen? Graag tot ziens in Barneveld!

Benjamin Koelewijn

X