Zakelijke autoservice

Zakelijk auto onderhoud en reparatie

Professionele service

Wij kiezen voor u als klant, onder andere met ons eerlijke werkplaatstarief en ongekend flexibele werktijden. Zakelijke autoservice is een vak. Openheid en communicatie op de manier die u aanspreekt. Alles in overleg. Zodat het in de toekomst wordt: Onderhoud op basis van vertrouwen.

Uiteraard met de standaard professionele aanpak, perfect opgeleid personeel en onderhoud volgens fabrieksvoorwaarden. Ook voor nieuw geleverde (bedrijfs)auto’s, met behoud van fabrieksgarantie.

Persoonlijke aanpak

Voor uw zakelijk wagenpark heeft u bij Ventura Carservice één aanspreekpunt. Overdag de bedrijfsauto nodig en onderhoud graag ’s avonds of ’s nachts? Onderhoud, reparatie en (ruit)schade wikkelen we zo af, dat u de minste stilstand heeft.

Wagenparkbeheer kost veel tijd, gemiddeld zo’n 3 uur per jaar per auto. Benieuwd wat wij u aan zorg uit handen kunnen nemen? Neem dan contact op met Benjamin en maak een afspraak, ook bij u op kantoor.

Ook verzorgen wij inbouw van carkits, diefstalbeveiliging en kilometerregistratie. Wij werken hiervoor samen met grote spelers als Bearlock® Benelux BV en Ritassist® Nederland BV

Ga direct naar:

  • Heldere afspraken - advies op maat

  • Altijd overleg vóór reparatie

  • Monteurs vol passie, vakkennis en interesse

  • Ruime werkplaats - modernste apparatuur

  • Flexibel - 24/6 of klaar terwijl u wacht

X