Particulier auto onderhoud

Particulier auto onderhoud en reparatie

Wij kiezen.

Particulier auto onderhoud of reparatie, iedere autobezitter heeft er mee te maken. U wilt uiteraard dat uw auto in goede technische staat is. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop. Maarja, dat kost ook wat! Of niet? Hebben we een keuze dan? We horen het u al zeggen…

Bij Ventura Carservice hebben we de keuze al gemaakt. Wij kiezen voor u als klant, onder andere met ons scherpe werkplaatstarief. En met de standaard professionele aanpak bij onderhoud en reparatie , perfect opgeleid personeel en onderhoud en autoreparatie volgens fabrieksvoorwaarden.

En we laten u de keus.

Bij ieder bezoek van uw auto aan de werkplaats in Barneveld informeren wij u namelijk over de staat van uw auto. En wat het kost om deze weer tiptop in orde te maken. Maakt u veel kilometers, dan kiest u voor een A-merk oliefilter of band. Gebruikt u uw auto alleen voor de boodschappen, dan kiest u voor een budgetmerk luchtfilter of remschijf. Bij reparatie in onze garage in Barneveld gaan we op zoek naar de beste oplossing. Wilt u nieuwe of gebruikte onderdelen? Of gereviseerd?

Wij leggen alles uit (ook de moeilijke woordjes) en vertellen ook wat volgens ons de beste keuze is. Maar u mag het zeggen, dat is onze verfrissende aanpak!

Kom eens kijken bij ons in de garage of maak een afspraak voor kennismaking!

Ga direct naar:

  • Heldere afspraken - advies op maat

  • Altijd overleg vóór reparatie

  • Monteurs vol passie, vakkennis en interesse

  • Ruime werkplaats - modernste apparatuur

  • Flexibel - 24/6 of klaar terwijl u wacht

X