Aircoservice

Airco service barneveld

Warm weer? Laat uw airco controleren!

De airco van uw auto of camper is gevuld met een speciaal koudemiddel. Doordat het systeem niet 100% dicht is loopt het heel langzaam leeg. Dat is bij elke auto het geval. Eens in de 3 jaar is er dan een aircocheck nodig. Dit is heel eenvoudig, wij hebben hier een speciaal aircoservice station voor. Kom langs voor aircoservice in Barneveld en geniet van een kopje koffie. U kunt er gewoon op wachten, de tijd die we nodig hebben voor het controleren van uw airco is ongeveer 15 minuten.

Airco vullen, wat doen we dan?

Als bij de aircocheck blijkt dat het systeem niet optimaal werkt of er is teveel koudemiddel verdwenen, heeft de airco een servicebeurt nodig. Bij deze servicebeurt word het oude koudemiddel samen met vocht en vuil afgezogen. Hierna word het systeem op vacuum gezet en zo meteen gecontroleerd op lekkages. Als laatste word uw airco weer afgevuld met nieuw koudemiddel en olie om de compressor te smeren. Dit proces duurt ongeveer 45 minuten.

Airco storingen

Door achterstallig onderhoud of inferieure kwaliteit kan het systeem kapot gaan. Dit kan variëren van een kapotte sensor tot vastgelopen compressor. Laat uw airco dus regelmatig nakijken. Als er een onderdeel defect is geraakt kijken we samen met u naar de meest betaalbare oplossing

Airco servicebeurt voor €75,- . Wij recyclen, reinigen en ontvochtigen het koudemiddel wat nog in het systeem aanwezig is.  Het koudemiddel wat we aan moeten vullen kost €10,- per 100 gram.  Er zit tussen de 500 en 900 gram koudemiddel in een airco systeem. 

Ga direct naar:

  • Heldere afspraken - advies op maat

  • Altijd overleg vóór reparatie

  • Monteurs vol passie, vakkennis en interesse

  • Ruime werkplaats - modernste apparatuur

  • Flexibel - 24/6 of klaar terwijl u wacht

X